Personale

 

Kristina 

Kristina er Høbjergs leder. Hun er bosat i Tikøb med hendes mand og 2 børn.

Kristina er en meget omsorgsfuld leder overfor både personale og børn. Hun er god til at give sig tid til at møde det enkelte barn og personale, og i dette møde er hun god til at skabe en følelse af at individet føler sig set og hørt. Kristina er ligeledes en person med et altid venligt toneleje, hvilket skaber en god og rar stemning for hendes omgivelser. Kristina vægter struktur højt, og er god til at se problematikker og opgaver, og hurtigt løse opgaven så hun derved er klar til den næste. Hun sætter pædagogik på dagsordenen, og skaber derved i samarbejde med personalet et trygt, spændende og udfordrende miljø for børn, personale og familier.

 

 


 

Cecilie 

Cecilie er pædagog. Cecilie bor sammen med sin kæreste i sydhavn. Cecilie er frisk og kommer med den helt nye viden fra seminariet. Hun er virkelig dygtig, observant og derved en god støtte for børnene der hvor de er. Cecilie vægter børnedemokrati og spontanitet højt, for at støtte op om det gode børneliv og børns medindflydelse. Cecilie ser det enkelte barn, hvilket gør at børnene søger hende og er trygge i hendes selskab. Cecilie fik prisen for årets pædagog i 2020, for sin faglige tilgang og professionelle håndtering i Corona tiden.

 


Anette

Anette er medhjælper og har været i Høbjerg siden december 2017. Anette har mange års erfaring som medhjælper. Hun er bosat på Nørrebro med Michael og har en datter og tre børnebørn.

Anette har været medhjælper i mange år inden hun uddannede sig til fodterapeut. Anette savnede dog arbejdet med børnene for meget og vendte derfor tilbage til faget som medhjælper hos Høbjerg til stor glæde for både børn og kollegaer. Gennem hendes store erfaring har Anette et stort overblik, hvilket børnene nyder godt af, da Anette altid viser nærhed og omsorg. Anette er god til at skabe ro og sammenhold i hendes aktiviteter når hun eksempelvis giver massage eller fletter hår på børnene.


Emil

Emil er pædagog, et fagligt fyrtårn og derudover lidt af en gourmand. Emil er bosat på Nørrebro.

Emil er en fagligt stærk pædagog der sætter en dyd i omsætte læreplaner og pædagogiske refleksioner, til tilgængelige og udviklende projekter i børnehøjde. Han er god til at møde børnene på deres præmisser og skabe et rart og lærerigt rum, hvor børnene i høj grad selv er med til at sætte rammerne. Et rum hvor der både er plads til fjol og fordybelse.

 

Sara

Sara har været vores vikar, som vi bare måtte fastansætte. Sara er utrolig hjertevarm og er god til at skabe ro. Når man ser Sara i børnehaven, er det altid ved siden af et barn. Sara er meget lattermild. Sara er en skøn kollega, som altid er fleksibel og loyal. Sara ser alle børn og har altid tid til kram, historier og gode snakke.SØREN
Søren er vores nyeste pædagogmedhjælper, men er nu i gang med at studere til pædagog. Søren bor på Frederiksberg med sin kone Trine og sin datter Sigrid. Søren kender til udflytterlivet da hans egen datter har gået i en udflytterbørnehave på Frederiksberg. Søren er kandidat i geografi og geoinformatik, så han lærer os alle sammen en masse fede ting. Søren er desuden god til at spille på guitar og han elsker at lave skovtur med vores madpakker ude på legepladsen.

Frederik er vores nyeste pædagog. Frederik er 24 år og bor på Østerbro sammen med sin kæreste Johanne. Frederik er vild med de æstetiske læreprocesser, historiefortælling samt formidling og bruger meget dette i hverdagen.
Frederik er rolig, smilende og udadvendt .