Personale

Kristina

Kristina er Høbjergs leder og fast pædagog på den store gruppe. Hun er bosat i Tikøb med hendes mand og datter.

Kristina er en meget omsorgsfuld leder overfor både personale og børn. Hun er god til at give sig tid til at møde det enkelte barn og personale, og i dette møde er hun god til at skabe en følelse af at individet føler sig set og hørt. Kristina er ligeledes en person med et altid venligt toneleje, hvilket skaber en god og rar stemning for hendes omgivelser. Kristina vægter struktur højt, og er god til at se problematikker og opgaver, og hurtigt løse opgaven så hun derved er klar til den næste. Hun sætter pædagogik på dagsordenen, og skaber derved i samarbejde med personalet et trygt, spændende og udfordrende miljø for børn, personale og familier.


Louise

Louise er medhjælper og har været i Høbjerg siden marts 2017. Hun er bosat på Amager og er freelance illustrator.

Louise er uddannet i kommunikationsdesign. Hun er derfor blandt andet en dygtig tegner og generelt dygtig i alt hvad der er kreativt. Derfor er Louise også Høbjergs kreative profil. Hun er således også vejleder i de andre personalers kreative projekter. Siden Louise er startet er børnenes evner inden for skabelse og kunst steget markant, fordi Louise er dygtig til at skabe inkluderende og positive rum for æstetisk læring. Louise er derudover god til at skabe gode rum for leg i eventyrlige universer, hvor børnenes trives og udvikles.


Cecilie

Cecilie er pædagog og nyeste skud på stammen. Cecilie er frisk og kommer med den helt nye viden fra seminariet. Hun er virkelig dygtig, observant og derved en god støtte for børnene der hvor de er. Cecilie vægter børnedemokrati og spontanitet højt, for at støtte op om det gode børneliv og børns medindflydelse. Cecilie ser det enkelte barn, hvilket gør at børnene søger hende og er trygge i hendes selskab.

*Billede på vej*


Anette

Anette er medhjælper og har været i Høbjerg siden december 2017. Anette har mange års erfaring som medhjælper. Hun er bosat på Nørrebro og har en datter og to børnebørn.

Anette har været medhjælper i mange år inden hun uddannede sig til fodterapeut. Anette savnede dog arbejdet med børnene for meget og vendte derfor tilbage til faget som medhjælper hos Høbjerg til stor glæde for både børn og kollegaer. Gennem hendes store erfaring har Anette et stort overblik, hvilket børnene nyder godt af, da Anette altid viser nærhed og omsorg. Anette er god til at skabe ro og sammenhold i hendes aktiviteter når hun eksempelvis giver massage eller fletter hår på børnene.


Emil

Emil er pædagog, et fagligt fyrtårn og derudover lidt af en gourmand. Emil er bosat på Nørrebro med sin kæreste.

Emil er en fagligt stærk pædagog der sætter en dyd i omsætte læreplaner og pædagogiske refleksioner, til tilgængelige og udviklende projekter i børnehøjde. Han er god til at møde børnene på deres præmisser og skabe et rart og lærerigt rum, hvor børnene i høj grad selv er med til at sætte rammerne. Et rum hvor der både er plads til fjol og fordybelse.


Sara

Sara er vores søde vikar som har været tilknyttet Høbjerg i lang tid. For tiden hjælper hun os fast, mens vi finder en ny pædagog. Sara er utrolig hjertevarm og er god til at skabe ro. Når man ser Sara i børnehaven, er det altid ved siden af et barn. Sara er meget lattermild.

*Billede på vej*


Leif (Vikar)

Leif har arbejdet i Høbjerg i mere end 25 år, men selvom han er gået på pension, hjælper han stadig til, når der er sygdom eller ferie.

Han elsker at få lov at fortælle børnene historier om de nordiske guder eller lære dem om fuglene. Så meget at han selv efter at være blevet pensioneret, giver en hånd med når der er behov for det. Leif er også en stor ressource for Høbjerg i det han kender alle historierne og de gamle traditioner forbundet med institutionen.