Praktisk i hverdagen

Hvad skal man huske på en ganske almindelig hverdag i Høbjerg?

Bussen

Bussen ankommer 07:45 hvor påstigningen begyndes. Dørene lukker 07:55 og det er ikke muligt at aflevere senere end dette. 36 børn skal have seler på og der skal kommunikeres med tilsvarene antal forældre i samme tidsrum. Kom derfor i god tid!

Bussen ankommer igen til Lundsgade ca. 16:00, hvor forældrene henter børnene NEDE i opsamleren. På den måde sikre vi at alle børn er ankommet og at ingen bliver væk i processen.

Kommunikation

I hverdagen foregår kommunikationen gennem app’n KBH-forældre. Her sender personalet små opdateringer fra dagen og der bliver givet vigtige beskeder. Det er også her du melder dit barn syg/fri. Det er vigtigt at du har app’n og at forældrene har opdateret sine oplysninger i hver sin app på hver deres telefon. Personalet kan træffes telefonisk på 23 23 78 43.

Madpakke

Hver dag har vi madpakke med. En sund og nærende omgang uden søde sager.

Brøddag

Har dit barn brøddag? Husk da brødbrev og et franskbrød. En liste bliver cirkuleret via mail af den ansvarlige forælder. Husk at opdatere kalender med den nye brødplan hvert halve år.

Tøj

Skiftetøj, overtøj og fodtøj der svarer til sæsonen med tydeligt anført navn i.

Hele året: Underhylder, sokker, undertrøjer

Forår, sommer, efterårs: Et sæt regntøj og et sæt jakke + udebukser eller et termosæt.

Sommer: ekstra sæt let tøj

Vinter: Flyverdragt, ekstra sæt varm tøj, hue, vanter og vandtætte vinterstøvler.

Solcreme!? (Tjek vejret)

Tjek vejrudsigten HVER MORGEN og påfør dit barn solcreme ved behov. Personalet påfører ekstra efter behov, men det er dit ansvar som forælder, at dit barn er smurt ind hjemmefra.

Legetøj

Det er tilladt at have en legegenstand med, men det er barnets eget ansvar at få legegenstanden med hjem igen. Personalet har i nogle tilfælde mulighed for at hjælpe barnet, men dette er ikke at forvente.

Cykler, løbehjul og lign. er tilladt i det omfang det er relevant. Vi har masser af moderne løbecykler og 3-hjulede, som børnene er meget glade for. Det er erfaringen at 9 ud af 10 af børnenes egne køretøjer aldrig bliver brugt i Høbjerg i løbet af dagen. Overvej derfor grundigt hvad i giver jeres børn lov til at tage med.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 18 =