Spiseklub

I Høbjerg afholdes der i hver børnegruppe en månedlig spiseklub. Her skiftes forældrene til at invitere personale og forældre på en simpel bid mad i opsamleren på Lundsgade og sludre om stort og småt. To forældrepar går sammen om at lave maden og resten af forældrene dækker borde, passer børn, tager opvasken og rydder op.

Dette giver mulighed for at alle kan lære hinanden bedre at kende, gør både kommunikation og praktiske elementer lettere og samtidig giver det mulighed for at tage en uformel sludder både med personalet eller andre forældre om de ting man normalt ikke har tid til at vende i hverdagen. Dette er med til at skabe det helt unikke sammenhold og forældresamarbejde, som er kendetegnende for Høbjerg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − nine =